Home » Во фокусот » Агенцијата “Маркет Висион“ вработува медиа планер

Агенцијата “Маркет Висион“ вработува медиа планер

market-vision-logo

Маркет Висион ДООЕЛ Скопје вработува МЕДИА ПЛАНЕР

Потребни квалификации и вештини

– искуство во медиа планирање од минимум 3 години
– одлично познавање на медиумскиот пазар во Македонија
– одлично познавање на новите трендови во интернет огласувањето
– искуство во работа со Arianna, Google AdWords и Microsoft Office
– англиски јазик
– способност за работа под притисок од кратки рокови

Работниот однос за позицијата се заснова на определено време од 3 (три) месеци со можност за продолжување на договорот на неопределено доколку кандидатот ги задоволува барањата на агенцијата. Работното време е од 9:00 до 17:00 часот од понеделник до петок.

Испратете CV на: info@mvision.com.mk

Рок за доставување на апликациите за работа до: 11.07.2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365