Home » Во фокусот » Маркетинг и ПР агенцијата “Ханибиз“ прослави втор роденден

Маркетинг и ПР агенцијата “Ханибиз“ прослави втор роденден

Во четвртокот во кафе-бар “Змија“ во Скопје, маркетинг и ПР агенцијата “Ханибиз“ го прослави својот втор роденден.

На роденденската “Black&Yellow” забава присуствуваа голем број на гости од јавниот живот и многу пријатели и соработници на агенцијата, а за одличната забава се погрижи и диџеј Панчо.

Љупка Наумовска, директорката на “Ханибиз“ на прашањето што ја одбележа втората година од постоењето на агенцијата изјави: Втората година од постоењето на “Ханибиз“ помина пред се во знакот на развојот на нови комуникациски модели со фокус кон општествената одговорност, потоа развојот на стратегии за интерен маркетинг, што мене ми е особен предизвик, поддршката и вклученост во проекти за женското претпиемништво, но не од феминистички туку од економски аспект, запознавањето на многу добри луѓе и секако учењето на неколку нови лекции :)


1911057_593283767416708_1772189190_o

1913375_593284444083307_875249601_o

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365