Home » Маркетинг & Адвертајзинг » Денеска во Скопје се оддржува маркетинг конференција

Денеска во Скопје се оддржува маркетинг конференција

Денеска  во хотел Александар Палас, а во организација на Капитал академија и нивниот партнер агенцијата МекКен Македонија се оддржува втората “Маркетинг Конференција“ насловена како: “Креативност.Смелост.Дигитализација – клучните зборови на современиот маркетинг“.

На конференцијата се најавени повеќе гости од надвор и Македонија кои ќе споделат најразлични искуства и совети од досегашното нивно практицирање на маркетинг активностите.

marketing konferencija-marketing365-kapital-mccann

 

Како главен говорник е најавен Nir Refuah, генерален менаџер на MRM Romania кој е најавено дека ќе зборува за влијанието на дигиталната технологија врз креативноста, маркетинг-трендовите во Европа, однесувањето на компаниите и креативноста сама по себе.

Како останати говорници, најавени се и: Elles Melenhorst (Пивара Скопје АД) , Маја Мизо – бренд менаџер во “Алкалоид“, Tomazh Arh – маркетинг директор на “Дрога Колинска“ , Саша Марјановиќ од Самсунг адриатик и др..

Повеќе за конференцијата можете да се информирате на следниов линк.

 

 

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Marketing365 Marketing365 Marketing365