Home » Во фокусот » Избрана најдобрата ТВ реклама за автомобили во 2013 година

Избрана најдобрата ТВ реклама за автомобили во 2013 година

Рекламата на Хонда, насловена како “Hands” направена од Лондонската екипа на агенцијата Wieden+Kennedy, е прогласена за најдобра автомобилска реклама емитувана на ТВ за минатата година во изборот на The One Club (организација која ја промовира исклучителноста во адвертајзингот).

Рекламата прикажува раце кои манипулираат со минијатурни мотори и автомобили…прикажувајќи го слоганот “ДА видиме што може да направи љубопитноста“. МНОГУ !

Рекламата ја прикажува целата иновативност на Хонда низ историјата ….не само автомобилите на Хонда …туку и целиот Хонда бренд!

 

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365