Home » Во фокусот » Неодолива понуда со neoTV

Неодолива понуда со neoTV

Дали би сакале омилените мобилни апликации да ги користите на вашиот телевизор? Дали сакате вашите омилени телевизиски програми да ги гледате каде било? И сето тоа по промотивна цена и бесплатно во првите 3 месеци со вклучен FilmBox пакет.

Почнувајќи од денес, за договор склучен на две години за некој од пакетите neoTrio (neoTV, интернет и телефонија) услугата промотивно ја добивате бесплатно во првите 3 месеци, додека за останатиот период од договорот добивате намалена претплата.

NeoTV на Neotel нуди иновативен пакет со три сервиси во една претплата, кој совршено се вклопува во модерниот начин на живеење. Сите пакети вклучуваат интерактивна телевизија, богата ТВ-програма, бесплатни повици во мрежата на Neotel и вистински неограничен интернет со кој можете да сурфате колку што сакате.

NeoTV користи уред базиран на Android™ кој, благодарение на својата технологија, секој LCD или CRT телевизор го прави паметен односно го претвора во своевиден мини компјутер. Раководете со телевизорот преку вашиот смарт уред, преземете ги омилените мобилни апликации, уживајте во некој од 85-те ТВ-канали, од кои 22 се HD, и во сите останати неограничени можности што ги нуди отворената Android платформа.

Дознајте повеќе информации за можностите и понудите на www.neotv.mk или на телефонскиот број 02/55 111 55 и уживајте во неограничената забава со оваа неодолива понуда! Понудата важи до 31 октомври 2016.

*комерцијален текст

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365