Home » Во фокусот » Њу Момент Македонија победници на Golden Drum 2013

Њу Момент Македонија победници на Golden Drum 2013

И официјално !!!

Тоа што се очекуваше и сите ние потајно го знаевме, се официјализираше !

Њу Момент Македонија (New Moment New Ideas Skopje) се севкупни победници на Golden Drum 2013 со најмногу освоени поени и ја понесуваат наградата Golden Rose како најуспешна агенција за оваа година.

Њу Момент беа дел од финалето во вкупно 7 категории притоа освојувајќи 5 гранд при награди и едно злато !

Честитки дечки !

New Moment number one

 

За најуспешна агенциска мрежа на годината, прогласена е McCann Erickson кои ја добија наградата Golden Net, a GMP Advertising е најуспешна независна креативна агенција на годината !

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365