Home » Во фокусот » Ништо не е посилно од желбата за Whoopper во најновата реклама на Бургер Кинг

Ништо не е посилно од желбата за Whoopper во најновата реклама на Бургер Кинг

Бургер Кинг и нивната агенција Buzzman лансираа уште еден хумористичен спот за Whopper бургерите на овај бренд, играјќи со идејата за последниот оброк на еден осудник на смрт.

Рекламата ни го претставува затвореникот кој за свој последен оброк нарачува Whopper, но пораката дека Whopper е толку добар за да го нарача некој за свој последен оброк не е всушност основната порака на оваа реклама.

Главното прашање е колку далеку се спремни луѓето да одат за Whopper? Погледнете!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365