Home » Extra 5 » Нов метереолошки сервис – MeteoCentar.com

Нов метереолошки сервис – MeteoCentar.com

Новинската агенција Centar.mk во саботата на 26. јануари 2019. го активираше својот интегриран метеоролошки сервис Meteocentar.com чија цел е да придонесе кон поквалитетни информации во врска со временската прогноза, но и временските прилики и неприлики во земјава.

За прв пат во Македонија, еден онлајн медиум отвара посебна екстензија – метеоролошки сервис кој ќе ги информира граѓаните за најновите метеоролошки податоци и вести.

Сервисот под брендот “MeteoCentar.com” во следните денови ќе добие и нови функции кои ќе бидат од директна корист на читетелите ширум Македонија.

Meteocentar, покрај на основната страница ќе биде достапен и на социјалната мрежа Facebooк, каде што корисниците ќе може полесно да  добиваат оригинални фотографии, видеа и соддржини, но и директно да комуницират со метео редакцијата преку следниот Линк.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365