Home » Во фокусот » Нова Божиќна реклама на Икеа за уживањето во малите и евтини работи

Нова Божиќна реклама на Икеа за уживањето во малите и евтини работи

Се работи за приказна за една самохрана мајка и нејзиното дете кое во текот на целата година ги собира во Икеа шишињата сите убави моменти кои ги има со неговата мајка.

Божиќниот спот наречен “Bottled” го креираше агенцијата Rethink, наменет е за канадскиот пазар и зборува за уживањето во малите и евтини работи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365