Home » Креативен импулс » Нова реклама за Фејсбук – We Are Not Alone :)

Нова реклама за Фејсбук – We Are Not Alone :)

Нова реклама на Фејсбук.
Во кој и да си “филм“…таму некаде (..на Фејсбук се разбира) има некој како тебе :)

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365