Home » Најнови вести » Оглас за Маркетинг координатор

Оглас за Маркетинг координатор

Националната телевизија ТВ21, има потреба од комуникативна, преставителна, енергична и амбицизна личност за следната позиција: Маркетинг координатор

Потребни квалификации: 
  • Високо образование,
  • Познавање на англиски јазик (пожелно и познавање на албански),
  • Познавање на MS Office (Word, PPP, Excel),
  • Задолжително претходно работно искуство во областа на маркетинг и комуникации со клиенти.
Потребни вештини: 
  • Изразени комуникациски способности,
  • Креативност, организираност, самоиницијативност,
  • Почитување на рокови,
  • Тимска работа.

ЛИНК ЗА АПЛИЦИРАЊЕ

Рок за пријавување: 03.08.2018

Огласот е првично објавен на: Vrabotuvanje.com.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365