Home » Најнови вести » Оглас за вработување на маркетинг менаџер

Оглас за вработување на маркетинг менаџер

Објавува оглас за пополнување на работната позиција: Маркетинг менаџер
Рок за пријавување: 31.07.2018
Вистинскиот кандидат за оваа позиција е проактивен, флексибилен и ориентиран кон резултати, со цел градење на успешна компанија, притоа имајќи позитивен став во обезбедување на исклучителни услуги кон нашите корисници.
Позицијата вклучува:
  • Развивање на маркетинг стратегија во согласност со целите на компанијата
  • Одредување и следење на маркетинг буџет и активности преку разни маркетинг канали
  • Одговорност за бренд менаџмент и репутација на компанијата
  • Координација со надворешни маркетинг агенции и предлози за нови производи на пазарот
  • Креирање, имплементација и следење на онлајн и офлајн кампањи
  • Следење на конкуренцијата и постојано подобрување на маркетинг техниките
  • Следење стапки на конверзија и мерење на перформансите
  • Анализа на потенцијални стратегиски партнери за маркетинг целите на компанијата

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365