Home » Најнови вести » Оглас за маркетинг менаџер

Оглас за маркетинг менаџер

Агенцијата за вработување Декра, во име на својот клиент Тинекс МТ ја огласува ново отворената позиција: маркетинг менаџер.

ТИНЕКС МТ е водечка компанија во Македонија, која 24 години успешно ги препознава и задоволува потребите на современите купувачи, нудејќи им врвни и квалитетни производи и услуги. Со повеќе од 1300 вработени, компанијата денес во својата мрежа брои 54 трговски објекти – маркети, дрогерии, кафетерии, хотелски и угостителски комплекс, ресторан и туристичка агенција.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Минимум 3 години искуство во струката;
  • ВСС – Маркетинг;
  • Познавање на Англиски јазик;
  • Одлично познавање на MS Office пакетот.

Крајниот рок за аплицирање е: 19/12/2018

Сите детали за аплицирање и целиот оглас може да се погледнат на Кариера.мк на следниов ЛИНК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365