Home » Најнови вести » Оглас за работа во Wurth Македонија

Оглас за работа во Wurth Македонија

Wurth Македонија вработува Marketing Executive.

Предност за вработување ќе имаат кандидатите кои имаат претходно работно искуство во Trade Marketing.

Краен рок за аплицирање е 21.03.2018

Огласот првично е објавен на Vrabotuvanje.com.mk каде што може да се погледнат деталите за отворената позиција на ОВОЈ ЛИНК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365