Home » Најнови вести » Оглас за Сениор маркетинг менаџер

Оглас за Сениор маркетинг менаџер

Компанијата Mozzart која e најголемиот приредувач на игри на среќа во Југоисточна Европа, застапена на територијата на Република Србија, Романија, Република Српска, Хрватска, Македонија, а од скоро време и во Африка, со повеќе од 1000 Уплатни места и околу 4300 вработени објавува оглас за вработување на Senior Marketing Manager.

Краен рок за поднесување пријави е 07.04.2019 година.

Огласот е објавен на Vrabotuvanje.com.mk и може да се види на следниов ЛИНК.

Основни задолженија: 

 • Учество во изработка, спроведување и евалуација на маркетинг план
 • Учество во изработката на маркетинг буџет
 • Соработка со секторите за маркетинг на други пазари со цел спроведување на глобалните акции и маркетинг планот на локално ниво
 • Соработка со други служби во рамките на маркетинг секторот со цел спроведување на маркетинг планот
 • Предлагање, спроведување, координирање и евалуација на каналот за комуникација и давање предлози за оптимизација
 • Предлагање, спроведување, координирање и евалуација на BTL, ATL, CSR, PR активности и директен маркетинг
 • Учество во изработка и анализа на медиа планот и закуп на медиуми
 • Учество во изработка, следење и евалуација на дигиталниот план, автоматизација на маркетинг активностите и оптимизација во соработката со други служби
 • Учество во изработка, следење и евалуација на CRM активностите
 • Координација и соработка со маркетинг и медиа агенции
 • Следење и уредување на социјалните мрежи на компанијата и работење на нивно подобрување
 • Координација и соработка со агенциите за истражување на пазарот
 • Учество во изработката и спроведување на маркетинг pitch-от
 • Изработка и спроведување на интерни процедури
 • Анализа на пазарните трендови, следење и давање на предлози за примена на нови технологии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365