Home » Во фокусот » Оглас за вработување во Вип

Оглас за вработување во Вип

Вип објавува оглас за вработување на експерт за Дигитален маркетинг (Digital Marketing Expert), кој треба да биде ефективен комуникатор, способен да размислува креативно и иновативно и да биде запознаен со најновите трендови, технологии и методологии во дигиталниот маркетинг. Од експертот за дигитален маркетинг се очекува да идентификува и развива нови, ефикасни кампањи за дигитален маркетинг.

Огласот е отворен до 13.05.2018. Потребните квалификации и главни одговорности може да се погледнат на следниов ЛИНК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365