Home » Во фокусот » Отворени пријавите за European Advertising Certifcate

Отворени пријавите за European Advertising Certifcate

European Advertising Certificate (EAC) е онлајн подготвително натпреварување со цел подобрување на знаењето на младите професионалци за комуникациската индустрија.

EAC се спроведува од страна на Inspire хабот на Европската асоцијација на комуникациски агенции (EACA). Inspire е хаб специјализиран за образование и обука во доменот на комуникациската индустрија.

Пријавите за European Advertising Certificate се отворени од 8-ми јануари и траат се до 12-ти април. Завршниот испит ќе се оддржи на 26-ти април. Цената на испитот изнесува 560 евра.

Откако пријавените кандидати ќе го ислушаат курсот онлајн, полагањето за него е offline на определена локација низ Европа.

Повеќе информации можем да се погледнат на следниов ЛИНК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365