Home » Во фокусот » Отворени пријавите за Global Effie Awards 2018

Отворени пријавите за Global Effie Awards 2018

Пријавите за престижното маркетинг натпреварување Global Effie Awards 2018 се отворени, а сите заинтересирани можат да ги пријават своите кампањи до 2 февруари.

Можат да се пријават сите кампањи и проекти спроведени во последните три години, во најмалку три земји (multi-market track) или во најмалку четири земји, на минимум два региони (multi-region track) од петте зададени: Африка и Блискиот Исток, Азија и Пацифик, Европа, Латинска Америка и Кариби (вклучително и Максико) и Северна Америка (САД и Канада).

Повеќе информации за пријавите на www.effie.org/25/entry_details.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365