Home » Во фокусот » Pepsi и автобуската станица во Лондон

Pepsi и автобуската станица во Лондон

Герила маркетингот е НАСЕКАДЕ. И ваквите видеа се НАСЕКАДЕ. Време е за уште едно такво видео.

Pepsi Max постави екран на автобуската станица на New Oxford Street во Лондон, со неверојатни сценарија кои што вклучуваат НЛО-а, вонземјани, големи чудовишта и роботи. А, Вие цело време си мислите дека гледате во прозирно стакло. :)

Автор Мирослав Мечкароски

Мирослав е инволвиран во различни маркетинг проекти на различни платформи, со акцент на интернет медиумите и нивното влијание. Омилената дестинација му се бренд стратегиите и јавното говорење (+ПР), а како деликатес ги смета проектниот менаџмент и менаџментот на настани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365