Home » Во фокусот » Периоден систем на ПР-от

Периоден систем на ПР-от

Ха…. ПР и Хемија…едно те исто….што повеќе елементи се познаваат….толку подобра “смеса“ може да се направи :)

PR News, направија PR периоден систем на елементите, табела која ги содржи сите важни елементи кои еден ПР професионалец треба да ги размисли……и да направи своја сопствена формула на успехот !

Добра е за урамување во канцеларија !

(клик за зголемен приказ)
ПР, PR, односи со јавност

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365