Home » Во фокусот » Песната од рекламата за “Јелен пиво“ станува поп-химна на мажите од Србија!

Песната од рекламата за “Јелен пиво“ станува поп-химна на мажите од Србија!

Кликк. Се слуша кога ќе се усогласат видеото, приказната и мелодијата.

Така “кликна“ и мелодијата за новата реклама за “Јелен пиво“ лансирана во соседна Србија која во својата “приказна“ раскажува еден вообичаен ден за мажите таму…за нивните предизвици и нивното време за насладување со добро пиво.

“Кривците“ позади рекламата се вработените во Апатинска пивара, агенцијата Идеа+ и продукциската куќа Black Book кои со заедничка снага ја создадоа оваа реклама со песната која станува поп-хит за мажите во Србија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365