Home » Во фокусот » Плати си кафе со бакнеж

Плати си кафе со бакнеж

Австралиската кафетерија “Metro St. James” тргна во амбициозна кампања – да ја врати романтиката назад :)

Маркетинг акцијата за која сите светски медиуми деновиве пишуваат се состои во тоа што оваа кафетерија понуди гратис кафе во периодот од 9 до 11 часот наутро за сите парови кои ќе дојдат заедно и наместо со пари – сметката ја платат со бакнеж !

Погледнете го видето од едно “порамнување на сметките“ :)

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Marketing365 Marketing365 Marketing365