Home » Во фокусот » „Подарокот“ – Божиќна приказна од Manor

„Подарокот“ – Божиќна приказна од Manor

„Специјално секојдневие“ – тоа е мотото кое си го има поставено швајцарската стоковна куќа Manor: да го направи секој ден специјален. Па така, кога е во прашање Божиќ, најспецијалниот ден во годината, тие мораа да смислат нешто невообичаено.

После минатогодишниот успех со анимираната реклама „The Drawing“, швајцарската компанија повторно се обрати кон агенцијата BETC Париз и режисерот Кевин Грејди од AgainstAllOdds, за да создадат продолжение насловено „The Gift“ („Подарокот“).

Главен лик во рекламата е еден од малите елфи на Дедо Мраз по има Елфред. Која е рекацијата на Елфред кога едно дете ќе ја открие големата тајна на продавниците на Manor? Погледнете во оваа реклама исполнета со акција, хумор и нежност:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365