Home » Поддржувачи на М365

Поддржувачи на М365

Мисијата на Маркетинг365 за промоција на креативната индустрија во Република Македонија, за поголема афирмација и унапредување на маркетинг и ПР професиите, како и за регионално бизнис вмрежување помеѓу агенциите, огласувачите и медиумите, несебично ја помагаат и поддржуваат следниве наши партнери:

Publicis SkopjeUniversal_McCann_logo_2013

Logo Brand UnionMcCann Skopje
market vision logopanel plus logo
new moment skopje logo - marketing365Httpool logohoneybiz logochapter 4 cover logoelement pr logowizz air logothe p world logonatusana cannes lions

 

 

 

Marketing365 Marketing365 Marketing365