Home » Во фокусот » Покажете му на Cannes како го правиме тоа на BalCannes

Покажете му на Cannes како го правиме тоа на BalCannes

Ако оваа година мислите да се натпреварувате за својот BalCannes лав, фатете се за работа, затоа што пријавите за BalCannes, регионалната ревија на агенции, се отворени уште десетина дена!

Најдобрата агенција на седмиот BalCannes ќе има можност со својот проект да се натпреварува на Cannes Lions 2019 – најреномираниот меѓународен натпревар за креативност, а покрај тоа ќе добие и BalCannes лав.

Бидејќи апликациите на BalCannes функционираат по принципот што повеќе – тоа подобро, оваа година се достапни и посебни опции 4 + 1 гратис и 7 + 3 гратис!

BalCannes лавовите чекаат на Вас!

Своите проекти можете да ги пријавите до 01.09.2018 на следниот линк:   www.balcannes.com/prijavnica/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365