Home » Во фокусот » Предновогодишно Бизнис Кафе со Елена Стефановска, Норик Селими, Горан Стојановски и Вера Бошковска

Предновогодишно Бизнис Кафе со Елена Стефановска, Норик Селими, Горан Стојановски и Вера Бошковска

Утре (12.12.2018) со почеток од 18:00 часот во “Бродот на Среќата“ ќе се одржи предновогодишно издание на најелитниот бизнис нетворкинг настан во државава “Бизнис Кафе Македонија“ на кој се поканети сите оние кои сакаат да уживаат во релаксирана дружба и бизнис муабети.

Гости-говорници пред присутните, кои ветија дека ќе ни споделат интересни моменти од своето животно и бизнис искуство овојпат се:

– Норик Селими, претприемач, основач на Мотиви, Кариера и ПИКАСА.
– Горан Стојановски, ко-сопственик и Управител на Елевејт-Глобал.
– Вера Бошковска – претседател на Здружението за развој и афирмација на франшизата МАКФРАН.
– Елена Стефановска – ТВ автор и водител.

Билети по цена од 300 денари може да се купат на неколку различни начини:
– online: https://www.kupikartizase.com/
– На фактура со резервација на следниов маил: mkbizniskafe@gmail.com ; или
– Директно на трансакциска сметка: 210 – 067036660110 (назив на примач: Актива Вел ДООЕЛ – Скопје, НЛБ Банка, цел на дознака: Учество на бизнис настан)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365