Home » Во фокусот » Презентациите и импресиите од IZAZOV 2015

Презентациите и импресиите од IZAZOV 2015

Во присуство на повеќе од 150 стручњаци од областа на маркетингот и комуникациите од дури 42 агенции и 38 компании, изминатава недела успешно беше одржан првиот регионален форум на комуникациски лидери – IZAZOV 2015 во организација на порталот MarketingMreza.

За сите Вас што не успеавте лично да присуствувате на настанот, во продолжение Ви ги пренесуваме сите поважни презентации од учесниците :

а еве ги и импресиите на дел од учесниците:

Автор Marketing365

Маркетинг365 (М365) е прв македонски портал кој во фокусот ја има маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. Формиран е во 2011 година и во своето досегашно постоење има добиено неколку домашни и меѓународни признанија вклучувајќи ги и “Блог на годината“ (прво место, 2011 и 2015 год.), “Највлијателен балкански блог кој доаѓа од Македонија“ (прво место 2012) и “Најдобар бизнис-информативен веб сајт“ (второ место, 2014). Почнувајќи од февруари 2015 година, Маркетинг365 е официјален претставник во Македонија на најпознатиот светски креативен фестивал Cannes Lions. Тимот на М365 го сочинуваат активни професионалци од маркетинг, медиа и ПР индустријата во Македонија. e-mail : contact@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365