Home » Во фокусот » Принт кампања на Danone по повод 100 роденден

Принт кампања на Danone по повод 100 роденден

Компанијата Danone по повод цел век постоење ги накити улиците на Париз со носталгични постери кои потсетуваат на историјата на брендот.

Француската мултинационална корпорација за прехрамбени производи Danone проославува 100 години од своето постоење, а заедно со компанијата, 100-ти роденден прославија и нивните јогурти.

По тој повод, брендот отпатува низ времето и длабоко нурна во својата архива за да ги пронјде своите први принт реклами и плакати кои се употребени за украсување и разубавување на сите улици на Париз во февруари, во рамките на оваа герила кампања.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365