Home » Во фокусот » Продажба на политиката

Продажба на политиката

Како резултат на соработката помеѓу ПР тимот на Факултетот за политички науки и Радио-телевизија Србија, настана краткометражниот документарен филм “Продажба на политиката“ кој ја обработува темата на политички ПР.

Истиот беше промовиран на PR Days 2013.

Во продолжение можете да го погледнете во целост:

 

Извор: Маркетинг Мрежа

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365