Home » Extra 5 » Промо видео на руската армија

Промо видео на руската армија

“Мир и слобода, храброст и хуманизам“

Кој вели дека на војските не им треба добар маркетинг и ПР а? :)

Најмоќните армии во светот покрај тоа што се познати по најдобрата опрема и тактичка подготвеност – уште еден елемент кој ги прави да се издвојуваат по својата способност и моќ е и начинот на кој се претставуваат во јавноста.

Еден исклучително важен сегмент во таа насока е и начинот на кој комуницираат при нивната потреба за регрутација на нови војници.

Во продолжение следува видео направено за потребите на Руската армија, со исклучително интересна нарација, со кое тие се обидуваат “да допрат“ до младите луѓе во земјата и ги “покануваат“ да се приклучат во војска:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365