Home » Во фокусот » Првоаприлска шега или првокласен герила маркетинг во Скопје ?

Првоаприлска шега или првокласен герила маркетинг во Скопје ?

Браво за Мерцедес и за тој што го смисли ова :) Секоја чест !

Една од подобрите герила маркетинг акции во последно време ! Една класа над сите !

Првоаприлска шега

 

Фото: Мотика

 

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365