Home » Во фокусот » Реклами со лего коцки како замена за традиционалните

Реклами со лего коцки како замена за традиционалните

Warner Bros, во соработка со најголемата комерцијална телевизија од Велика Британија – ITV1, минатиот викенд имаше мошне интересна пауза за реклами на мега-популарното шоу Dancing on Ice.

Со намера да ја испромовира премиерата на филмот “The Lego Movie“ емитуваше рекламен блок во кој мошне познатите реклами за The British Heart Foundation, Confused.com, BT и Premier Inn беа преработени и емитувани како реклами со лего коцки :)

Како изгледаше сето тоа погледнете во продолжение:

Најпрво погледнете ги рекламите со лего коцки…

….а потоа и дел од оригиналните реклами.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365