Home » Во фокусот » Република Македонија ќе се рекламира на “Google”

Република Македонија ќе се рекламира на “Google”

google

Генералниот Секретаријат на Владата на Република Македонија информраше дека склучил јавна  набавка на услуги за промоција на Република Македонија со веб порталот „Google“ во времетраење од 12 месеци.

Носител на набавката е Google Ireland Ltd од Даблин, Ирска и истата е во вредност од 18 450 000 денари (околу 300.000 евра).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365