Home » Ресурсен центар

Ресурсен центар

“Маркетинг365 Ресурсен Центар“ претставува база со информации што ќе Ви помогнат да го надоградите вашето знаење со актуелна понуда на локални обуки, работилници, книги, истражувања...

Истражувања

Успешните бизниси се резултат на правилно донесените одлуки, а правилните одлуки не се носат без вистинските информации!

Обуки и работилници

Преглед на локалната понуда на обуки и работилници за маркетинг и ПР професионалците!

Онлјан обуки за маркетинг и ПР

Селекција од најзначајните онлајн обуки за маркетинг и ПР кои можете да ги погледнете од вашиот кауч!

Marketing365 Marketing365 Marketing365