Home » Во фокусот » Сашо Димитриевски привремено го презеде водењето на агенцијата Renderspace!

Сашо Димитриевски привремено го презеде водењето на агенцијата Renderspace!

Агенцијата Renderspace, која е дел од меѓународната групација Пристоп, наскоро ќе добие нов директор. Во изминатите три години, агенцијата беше предводена од Кармен Лужник, кој се приклучи на тимот по враќањето од Њујорк, каде што водеше стратешки развој и глобален маркетинг во Селтри.

“Се гордеам на тимот и на работата што ја остваривме со комбинирање на стратешки, аналитички, креативни и технолошки функции во текот на изминатите три години. Благодарна сум за посветеноста и соработката со која сме заедно – во Словенија и во странство – успешно освоивме големи клиенти, реализиравме неколку исклучително сложени проекти, развивме нови производи и ги подобривме резултатите во работењето. Благодарна сум и на раководството на групацијата Пристоп за укажаната можност и доверба во изминатите три години и искрената поддршка сега кога заминувам. Одам од лични причини. Останувам и понатаму во советодавна улога. Со целосна доверба и голема поддршка, му ја предавам диригентската палка на Сашо Димитриевски, исклучителен стручњак и пионер на словенечката дигитални сцена “, изјави Кармен Лужник, која заминува од Renderspace на крајот од месецот.

Со дваесет години советодавно искуство од областа на стратешките комуникации, интерактивен маркетинг и воведување нови технологии во процесите на работењето, Сашо Димитриевски привремено ќе се грижи за развој на агенцијата Renderspace. Изборот на нов директор се очекува до крајот на оваа година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365