Home » Во фокусот » Се е наопаку во новиот оглас на GE

Се е наопаку во новиот оглас на GE

GE тврди дека гледањето на светот накосо, извртувајќи го наглавачки во потрага за нови перспективи, можете да дојдете до некои нови решенија. Така, тие во својот најнов спот кој го изработи агенцијата BBDO, насловен како “Time Upon a Once“….го направија токму тоа :)

Голем дел од спотот, почнувајќи од визуализацијата, па се до нарацијата е свртен наопачки, наназад и генерално наглавачки. Овај пристап го отелотворува тврдењето на огласот дека GE работи токму на тој начин, донесува иновации преку креативно размислување. А резултатот е прилично освежувачки и интересен оглас.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365