Home » Во фокусот » Секоја генерација си има свој идол – реклама на Emirates

Секоја генерација си има свој идол – реклама на Emirates

Кој е надобриот фудбалер на сите времиња ?

Прашање на кое различен одговор давале и ќе даваат различни генерации фанови.

Emirates во најновата реклама ги поврзува страста на фановите за фудбал и големите фудбалски легенди….сите заедно на пат кон Бразил !

Автор Борис Ефтимовски

Борис е маркетинг и ПР професионалец, основач на Маркетинг365. Во своето работно портфолио, вклучува работни ангажмани за повеќе домашни и интернационални мали, средни и големи компании каде бил вклучен како маркетинг/ПР менаџер или консултант. Доколку Ви е потребна асистенција или консултација за Вашите маркетинг, ПР или продажни активности пишете му на: boris@marketing365.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Marketing365 Marketing365 Marketing365