Home » Најнови вести » Skopje East Gate вработува маркетинг менаџер

Skopje East Gate вработува маркетинг менаџер

Новиот шопинг мол кој наскоро ќе биде отворен во Скопје, “Skopje East Gate“ вработува маркетинг-менаџер кој ќе биде задолжен за комуникациските активности на молот.

Аплицирањето е отворено до 18.03.2018, а кандидатите кои ги исполнуваат квалификациите во огласот се поканети да аплицираат на следнава е-маил адреса: careers@seg.mk

Огласот оригинално е објавен на Кariera.mk, каде можете да ги погледнете деталите околу позицијата на следниов ЛИНК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365