Home » Во фокусот » Првата реклама за Скопско Smooth – манифест на новата 2.0 генерација

Првата реклама за Скопско Smooth – манифест на новата 2.0 генерација

Jас не сум мрзлив! Јас не сум кукавица! Јас не сум без идеја!Јас не прифаќам предрасуди, ограничувања и етикети! Јас не сум безгласна буква! Јас сум тука, и јас знам кој сум.. ова се само дел од пораките кои ги упатуваат младите во првата ТВ реклама за брендот Скопско Smooth.

Skopsko Smooth 3

Идејата позади спотот е да го манифестира карактерот на новата генерација и да ги пренесе автентичните потреби и вредности на младите во Македонија.

Направиме видео кое го следи духот и храброста на младите, кое е свежо и автентично, токму какво што е и новото Скопско Smooth – велат  од Пивара Скопје, за новиот “манифест” коj денес со голема брзина се прошири по македонските портали.

Кампањата е реализирана од тимот на Saatchi & Saatchi Македонија кој е дел од агецијата Publicis Македонија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365