Home » Во фокусот » Слушнете го најновиот македонски хит отсвирен на три телефони iPhone X

Слушнете го најновиот македонски хит отсвирен на три телефони iPhone X

Последните неколку недели на македонските радио станици, но и на социјалните медиуми постојано се врти новиот хит „Не сум твој тип“.

Триото кое стои позади овој хит се млади и кул, креативни и забавни и имаат огромна љубов кон музиката –  Мартина, Борис и Илчо или познати под името Дупер (Duper).

На возраст од  21-22 години тие го следат својот музички сон, а со својата песна на YouTube за само 1 месец имаат повеќе од 180.000 прегледи.

Колкава е нивната љубов кон музиката, но и креативноста покажува нивното ново видео и изведба на песната „Не сум твој тип“ отсвирена на три iPhone X. Дупер дефинитивно сакаат предизвици и имаат храбост да ги истражат новите форми на музика.

Ако и вие сте на возраст од 18 до 26 години и сте подготвени за предизвици и многу забава, регистрирајте се и бидете дел од Vip Spirit Club со што автоматски учествувате во извлекување за 3 подароци– iPhone X. Добитните кодови ќе бидат објавени на 15 септември, на Facebook страницата на Вип.

Повеќе информации за Vip Spirit Club можете да добиете на www.vip.mk/spirit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365