Home » Во фокусот » Со Шпаркасе до месечината и назад

Со Шпаркасе до месечината и назад

Деновиве во македонскиот ТВ етер имаме можност да ја погледнеме новата “филмска“ ТВ реклама на Шпаркасе банка во склоп на нивната имиџ кампања со наслов “Вашите желби се наша инспирација“.

Носен на нотите од песната “You and Me“ на музичарот Ben Cocks, следиме врвно продукциски реализиран ТВ спот, со супер логичен след на над 20-тина секвенци во кои го следиме “развојот на желбата“ на младото момче кое е во фокусот, подршката која ја добива целото време и резултатот со кој се гордее.

Браво за Шпаркасе Банка и агенцијата Футура 2/2 кои стојат позади оваа реклама.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365