Home » Во фокусот » Сребро за Scandinavian Design Group на Pentawards

Сребро за Scandinavian Design Group на Pentawards

На доделувањето на Pentawards, престижните светски награди за дизајн на амбалажа, Scandinavian Design Group, дел од I&F Group, освои сребрена награда во категоријата Food – Distributors/Retailers own brands за клиентот Kolonihagen. Овогодинешните награди беа доделени на свеченоста во музејот Гугенхајм во Њујорк.

Овој дизајн веќе освои награди – злато на Visuelt 2018, фестивал кој наградува извонредна визуелна комуникација, организирана од Графил – норвешка организација за визуелна комуникација; и злато на Retailprisen, во организација на Creative Forum, ANFO и Retail Energy, кој им оддава признание на најдобрите малопродажни проекти во текот на целата година.

На сајтот на агенцијата  можете да дознаете повеќе за наградуваниот дизајн.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Marketing365 Marketing365 Marketing365