Home » Tag Archives: Алекса

Tag Archives: Алекса

Џеф Безос во реклама на Амазон за Супер Боул

Најбогатиот човек на светот во реклама на Амазон на за претстојниот Супер Боул Амазон и оваа година ќе биде дел од Супер Боулот со реклама од минута и половина која ќе биде прикажана во текот на последната четвртина на натпреварот, а технолошкиот гигант засега го објави само полуминутниот тизер за ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365