Home » Tag Archives: анимирана реклама

Tag Archives: анимирана реклама

„Подарокот“ – Божиќна приказна од Manor

„Специјално секојдневие“ – тоа е мотото кое си го има поставено швајцарската стоковна куќа Manor: да го направи секој ден специјален. Па така, кога е во прашање Божиќ, најспецијалниот ден во годината, тие мораа да смислат нешто невообичаено. После минатогодишниот успех со анимираната реклама „The Drawing“, швајцарската компанија повторно се ... Read More »

Coca-Cola одбележува 25 години од своите поларни мечки со топла семејна реклама

Популарните Coca-Cola поларни мечки се вратија, придружувани и од неколку пингвини, за да одбележат 25 години јубилеј како зимска маскота на брендот за безалкохолни пијалоци. Најновата Божиќна кампања на Кока Кола, насловена „Christmas Rules“ („Божиќ е закон“), ги потсетува луѓето дека секој им своја специјална улога на Божиќната трпеза, дури ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365