Home » Tag Archives: Атила Селим

Tag Archives: Атила Селим

„Халкбанк“ го претставува Платинум-пакетот на македонскиот пазар

Картичката Visa Platinum е достапна со премиум-поволности „Халкбанк“, во партнерство со „Visa“, вчера го претстави Премиум-пакетот, прв од овој вид на македонскиот пазар, кој ги спојува поволностите во кои уживаат имателите на картички „Visa Platinum“, отворајќи сосема нов свет на привилегии за македонските граѓани, во земјата и во странство. Во ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365