Home » Tag Archives: африкански модели

Tag Archives: африкански модели

По цена од една женска чанта, едно семејство се храни два месеци, а кригла пиво чини колку 150 литри вода

Најголем дел од вниманието не го привлекоа модните детали, туку односот на цените на овие производи со износот на парите со кои располагаат луѓето кои учествуваа во кампањата Сите апсурди на човечкото општество беа снимени од еден фотограф, правејќи рекламни кампањи за некои светски брендови и тоа со африкански модели. ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365