Home » Tag Archives: БАПРА

Tag Archives: БАПРА

M3 Communications прогласена за најдобра ПР агенција во Бугарија за 2017 година

M3 Communications Group беше прогласена за ПР агенција за 2017 година во Бугарија на овогодинешното издание на BAPRA Bright Awards, во организација на Бугарската асоцијација на ПР агенции (БАПРА). Ова е најпрестижната награда на натпреварот, која се доделува за најмногу реализирани успешни проекти и кампањи во изминатата година. M3 Communications ... Read More »

M3 Communications Group е прогласена за ПР агенција на годината во Бугарија

(РЕГИОН) – M3 Communications Group беше избрана за ПР агенција на годината во Бугарија на натпреварот BAPRA Bright Awards, организиран од Бугарската асоцијација на ПР агенции (БАПРА). Тоа е најпрестижната награда на натпреварот, која што се доделува за реализирани успешни проекти и кампањи во изминатата година. Оваа година на натпреварот ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365