Home » Tag Archives: Билал Суџубаши

Tag Archives: Билал Суџубаши

Халкбанк ќе отвори своја осигурителна компанија

По информацијата објавена од Македонската берза дека акциите на Нова Осигурување АД Скопје се продадоа за вкупно 3,2 милиони евра во две блок-трансакции, Халкбанк АД Скопје и официјално потврди дека сега поседуваат 100 отсто од капиталот на осигурителната компанија. Со оваа купопродажба, Халкбанк најави дека е новиот сопственик на осигурителната ... Read More »

„Халкбанк“ го претставува Платинум-пакетот на македонскиот пазар

Картичката Visa Platinum е достапна со премиум-поволности „Халкбанк“, во партнерство со „Visa“, вчера го претстави Премиум-пакетот, прв од овој вид на македонскиот пазар, кој ги спојува поволностите во кои уживаат имателите на картички „Visa Platinum“, отворајќи сосема нов свет на привилегии за македонските граѓани, во земјата и во странство. Во ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365