Home » Tag Archives: БМВ

Tag Archives: БМВ

БМВ промовира половни автомобили со рециклирани реклами

Кога БМВ рециклира, тогаш рециклира сè, а резултатот е прилично забавен Рециклирањето и повторната употреба се глобален тренд, а компанијата за автомобили БМВ се приклучи на овој тренд со интересна кампања и концепт, кој промовира половни автомобили токму со истите реклами кои ги промовираа автомобилите кога беа сосема нови, со ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365