Home » Tag Archives: бонуси

Tag Archives: бонуси

Унгарската влада сака да ги укине медиа бонусите за тамошните маркетинг агенции

Унгарската влада на дневен ред за следната недела предлага собранието да донесе закон со кој ќе им се забрани на адвертајзинг агенциите да склучуваат договори со медиските групации за користење на бонуси при реализација на медиа плановите. Предлог законот се планира да биде во сила од почетокот на 2016 година и ... Read More »

Marketing365 Marketing365 Marketing365